1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aydem Yenilenebilir Enerji'nin halka arzında talep toplama başladı

Aydem Yenilenebilir Enerji'nin halka arzında talep toplama başladı

Aydem Enerji’nin, yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren iştiraki Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.'nin halka arzında talep toplama süreci bugün başladı. 

Aydem Yenilenebilir Enerji'nin halka arzında talep toplama başladı

Enerji Günlüğü - Aydem Enerji’nin, yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren iştiraki Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.'nin halka arzında talep toplama süreci bugün başladı. 

Enerji Günlüğü ve Kearney tarafından yayınlanan MW100 Türkiye’nin En Büyük Elektrik Üreticileri listesinde 8’inci sırada bulunan Aydem Yenilenebilir Enerji AŞ’nin halka arzında talep toplama süreci bugün başladı. Türkiye’nin sadece %100 yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten en büyük şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.’nin halka arzında talep toplama, 22 Nisan Perşembe sona erecek. 

Pay başına fiyat aralığının 8,50 – 9,90 TL olarak belirlendiği, oransal dağıtım yöntemiyle gerçekleşecek halka arzda, 1 milyar TL’lik gelir hedefleniyor. Söz konusu halka arz, son 3 yılın en büyük halka arzı olarak öne çıkıyor.

Aydem Yenilenebilir Enerji’nin halka arz süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Aydem Enerji CEO’su ve Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İdris Küpeli halka arzın büyüme ve güven odaklı, cazip bir yatırım fırsatı sunduğunu belirtti. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler