1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Balıkesir Edremit TDİOSB elektrik şebekesi yaptıracak

Balıkesir Edremit TDİOSB elektrik şebekesi yaptıracak

Balıkesir Edremit Jeotermal TDİOSB altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işleri için ihale yapacak.

Balıkesir Edremit TDİOSB elektrik şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Balıkesir Edremit Tarıma Dayalı Jeotermal Sera OSB altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işlerini vermek için ihale yapacak. 

Balıkesir Edremit Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, 640,52ha’lık OSB alanına ait yol, içme suyu, sulama suyu, drenaj, yağmursuyu, atıksu ve atıksu paket arıtma tesisi, içme ve sulama suyu depoları inşaatlarından müteşekkil altyapı yapımı, altyapı tesislerini muhafaza edecek binaların yapımı, jeotermal ısıtma sistemi ile otomasyon sistemi, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işleri için açık teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 07 Mart 2024 günü, saat 14.00’te, Balıkesir Edremit Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) OSB Müdürlüğü, Soğanyemez Mahallesi, Yılmaz Akpınar Bulvarı, No: 14,  Kat: 5, Edremit, Balıkesir adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, ihalenin yapılacağı adreste ücretsiz olarak görülebilecek ve aynı yerden 20.000 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü ihale saatine kadar, ihalenin yapılacağı adrese teslim edilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler