1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Eşarj’dan 1000’inci istasyon kampanyası

Eşarj’dan 1000’inci istasyon kampanyası

Eşarj, İstanbul’da elektrikli araç parkının yoğun olduğu Aqua Florya’da kurduğu yüksek hızlı (DC) şarj istasyonu ile 2023 yılı sonuna kadar 81 ilde 1000 şarj istasyonu sözünü yerine getirdi.

Eşarj’dan 1000’inci istasyon kampanyası

Enerji Günlüğü - 1000 istasyon hedefine ulaşan Eşarj, bunu kutlamak amacıyla 24-26 Ocak 2024 tarihleri arasında tüm Eşarj istasyonlarında yüzde 20 indirim kampanyası başlattı.

Enerjisa Enerji’nin hisselerinin tamamına sahip olduğu elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj, İstanbul’da kurduğu son yüksek hızlı (DC) istasyon ile 2023 yılı sonuna kadar verdiği 81 ilde 1000 istasyon hedefine ulaştı.

2008 yılında kurulan ilk elektrikli araçlar şarj istasyonu oyuncusu olarak Eşarj, Türkiye’nin tamamında 700’den fazlası yüksek hızlı (DC) olmak üzere toplam 1.000 istasyona ulaşmış durumda. Bu istasyonlarıyla 1800’e yakın soket ve 80 MW’ın üzerinde kurulu güce sahip olan Eşarj, global markaların elektrikli araç modelleri ile Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’un satışlarının artması ile birlikte artan şarj istasyonu ihtiyacına da hızlıca cevap veriyor.

İNDİRİM KAMPANYALI KUTLAMA

Eşarj, 1.000 istasyon hedefine ulaşma başarısını müşterilerine sunduğu yeni bir kampanya ile kutluyor. Tüm Eşarj müşterileri 24-26 Ocak 2024 tarihleri arasında tüm Eşarj istasyonlarında yüzde 20 indirimli olarak araçlarını şarj edebilecek. Yıl boyunca süren otomotiv ve kart iş birliklerinin yanı sıra 3 gün boyunca indirim sağlayan bu kampanyanın detayları esarj.com resmi websitesinde yer alıyor.

“HIZLI ŞARJ İSTASYONLARI İLE BÜYÜMEYİ HEDEFLEDİK”

Türkiye’nin enerji dönüşümü için teknoloji ve altyapı yatırımları gerçekleştirdiklerini belirten Enerjisa Enerji CEO’su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, “Eşarj olarak sadece elektrikli şarj altyapısı kurarak hızlıca istasyon çoğaltmayı değil, Türkiye’nin dört bir yanını müşterilerimize iyi bir deneyim sunmak ve değerli vakitlerini doğru değerlendirmelerini sağlamak adına hızlı şarj istasyonları ile büyümeyi hedefledik. İstasyonlarımızın konumlarını da ilgili noktalardaki araç trafiğine yani ihtiyacına ve potansiyeline göre belirledik. Yeni teknoloji yatırımlarımız ile hızımızı artırmaya ve şarjlanma işlemini kolay ve ülkemizin elektrikli araç dönüşümü için motive edici noktalar yaratmaya odaklıyoruz” dedi. 

1 MİLYONA YAKIN ŞARJLANMA

Eşarj Genel Müdürü Barış Altınay da yaptığı değerlendirmede, Eşarj’ın kurulduğu günden bu yana 1 milyona yakın şarjlanma gerçekleştirerek yeni bir rekor kırdıklarını kaydederek, “Önümüzdeki yıl hızlı şarjda lider pozisyonumuzu önemli güzergahlarla pekiştirirken müşteri odaklı hizmetlerimize de yenilerini eklemeyi planlıyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler