1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Eşarj ve BYD indirimli şarj için işbirliği yaptı

Eşarj ve BYD indirimli şarj için işbirliği yaptı

Eşarj elektrikli araç üreticisi BYD ile ortak kampanya düzenledi.

Eşarj ve BYD indirimli şarj için işbirliği yaptı

Enerji Günlüğü - Şarj operatörü Eşarj ile Çinli elektrikli araç üreticisi BYD, yüzde 20 indirimli şarj hizmeti vermek üzere işbirliği yapıyor. 

Enerjisa Enerji Üretim AŞ’nin [ENJSA] %100 iştiraki olan elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj ile Çinli elektrikli araç üreticisi BYD işbirliği içinde bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında BYD araçlarından birine sahip olan kullanıcılar, 31 Ocak 2024 tarihine kadar Eşarj istasyonlarında %20 indirimli şarj hizmeti alabilecekler. 

Kampanya kapsamında BYD’nin İstanbul’daki iki, Ankara ve İzmir’de ise birer adet olmak üzere toplam dört bayisine, Eşarj tarafından 70’ten fazla AC ve DC şarj istasyonları kurulacak. Eşarj, 2024 yılında sayıları 20’nin üzerine çıkacak BYD bayilerine de şarj istasyonları kuracak. 

2023 SONUNA KADAR BİN ŞARJ İSYASYONU

Eşarj, 2023 yılı sonuna kadar şarj istasyonu sayısını 1.000 adede çıkarmayı hedefliyor. Enerjisa Enerji CEO’su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, “Eşarj olarak Türkiye elektrikli araç altyapısının yanı sıra herkes için daha iyi bir gelecek sağlayacak adımların öncüsü olmak ve bu ekosistem içerisinde oyun kurucu şirketler arasında yer alma hedefiyle çalışıyoruz. Bunun neticesi olarak dünya lideri bir marka olan BYD’nin Türkiye’de sadece Eşarj’ı tercih ederek iş birliği yapmasını yaptığımız yatırımların bir karşılığı olarak görüyorum. Sayısı her geçen gün artan hızlı şarj istasyonlarımızla gücümüze güç katıyor ve müşterilerimizin elektrikli araç deneyimlerine katkı sunuyoruz. Gün geçtikçe istasyon ağımızı genişleterek 2023 sonuna kadar 81 ilde toplam 1000 istasyon kurma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler