1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Fahrettin Koca: Can kaybı 28’e yükseldi

Fahrettin Koca: Can kaybı 28’e yükseldi

Bartın Amasra’daki maden ocağında meydana gelen patlamanın ardından kayıp sayısı 28’e yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hayatını kaybedenlerin sayısının 28’e yükseldiğini, 11 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını söyledi.

Fahrettin Koca: Can kaybı 28’e yükseldi

Enerji Günlüğü - Bartın Amasra’daki maden ocağında meydana gelen patlamanın ardından kayıp sayısı 28’e yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hayatını kaybedenlerin sayısının 28’e yükseldiğini, 11 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını söyledi.  

Bartın’ın Amasra ilçesinde Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı kömür madeninde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 28’e yükseldi. 

“CAN KAYBI 28’E YÜKSELDİ”

Olay yerine gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, can kaybının 28’e yükseldiği bilgisini verdi ve şöyle konuştu, “Bartın’dan 40 dakika önce havalanan uçak ambulanslarımız İstanbul’da. Yaralı bir kişi Hiperbarik Oksijen Tedavisi Merkezimizde, 5 yaralı ise Yanık Merkezimizde tedavi altına alınmak üzere birazdan İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde olacaklar. Bartın'daki can kayıplarımızın sayısı maalesef 28’e ulaştı. Tedavisi süren 11 yaralımız var. 1’i ağır, 4 hastamız yoğun bakımda. 1 hastamız serviste tedavi görüyor. 6 vatandaşımız uçak ambulanslarla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yanık Merkezine sevk edildi”. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler