1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Kömürder de olay yerinde

Kömürder de olay yerinde

Türkiye Kömür Üreticileri Derneği KÖMÜRDER, dün Amasra’da yaşanan maden kazasıyla ilgili bir açıklama yaparak, ilk andan itibaren olay yerinde elinden gelen katkıyı sunduğunu bildirdi. 

Kömürder de olay yerinde

Enerji Günlüğü - KÖMÜRDER yaptığı açıklamada kazanın ilk duyulduğu andan itibaren olay yerine intikal edip, ellerinden gelenin yapıldığını kaydetti. KÖMÜRDER’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen kaza camiamızı derinden üzmüştür. Kazada hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) olarak olayın ilk anından itibaren Amasra’ya giderek, arama kurtarma çalışmaları için gösterilen olağanüstü seferberlik ve çabaya biz de elimizden gelen tüm katkıyı sunduk. Kazanın ilk anından itibaren arama ve kurtarma dahil her türlü çalışma devletin bütün kurumları tarafından koordineli bir şekilde titizlikle yürütülmüştür. Çevre illerden tahlisiye ekipleri takviye amaçlı olay yerine gelmiş ve çalışmalara destek olmuştur. KÖMÜRDER Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan halen olay yerinde olup gerekli her türlü çalışmayı yakından takip etmekte ve ihtiyaç duyulan her türlü desteği sunmaktadır.

Böyle bir kazanın bir daha yaşanmaması en büyük temennimiz.

Aziz milletimize sabır ve baş sağlığı dileriz.

Saygılarımızla,

Türkiye Kömür Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu”

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler